viernes, 24 de septiembre de 2010

COMENCEM LA TEMPORADA DEDICANT LA SECCIÓ A PARLAR DE L’INDUMENTÀRIA DELS JOVES

Ahir la secció de Fisioteràpia del programa de “Els Matins” de TV3, la vam dedicar a parlar dels problemes físics provocats per com vesteixen els joves. Quines són les conseqüències que poden comportar portar els pantalons caiguts o excessivament apretats?

Poden comportar 2 conseqüències negatives:

- La primera i pitjor una compressió del nervi femorocutani lateral. Que provoca el que s’anomena una “MERÀLGIA PARESTÈSSICA”, Que explicat de manera planera es tradueix en adormiment, dolor a l’àrea de distribució del nervi.



Fins i tot als EEUU a Detroit arriben a multar la gent que van amb els pantalons caiguts. De fet aquesta tendència dels pantalons caiguts ve de les pressons que als presos no els hi deixaven portar el cinturons i els hi queien els pantalons i ensenyaven els calçotets


- La segona fan caminar malament, amb excessiva rotació externa dels malucs, fet que provoca escurçament dels rotadors externs de maluc, és a dir els músculs que abracen la cuixa (pelvitrocanteris que van de la pelvis al trocànter que és el cap del fèmur)

Per acabar una frase:
“la MODA no vol dir COMODITAT i pot acabar passant factura!!!!”
Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí: http://www.tv3.cat/videos/3112210

No hay comentarios: