sábado, 9 de julio de 2011

UNA SESSIÓ DEL FISIO-TEAM DIFERENT...



Avui dissabte hem realitzat una sessió clínica diferent. La convocatoria era entre les 10h30 i 11h a la platja. I abans de parlar de la fisioteràpia la nostra feina i la meva gran passió, hem jugat un partit de Futbol, on permeteu-me que n'abstregui les següents conclusions del mateix:


1era.- D'entrada he confeccionat els EQUIPS mixtes i el més igualats possibles, fet que ha quedat palès en el resultat final (6-6)


2ona.- Hem competit en EQUIP fet que fem a diari a la nostra feina i amb els mateixos companys.

3era.- Ha estat necessari parlar-nos, entendre'ns, sincronitzar-nos, ajudar-nos, en una paraula que és la que pretenia avui un servidor: "HEM FET EQUIP"


4arta.- Hem suat, lluitat, treballat, gaudit i rigut d'allò més.


5ena.- Hem repassat alguns valors molt importants per fer un BON EQUIP: Reconéixer els errors, demanar-nos favors o relleus, congratular-nos quan les coses surten bé, abraçar-nos i animar-nos tant quan es perd com quan es guanya i acabar felicitant-nos per la tasca duta a terme.



Després a la reunió tot és molt més planer malgrat les dificultats del moment. És evident que som uns quants dins el vaixell del Servei i cal que remem tots en la mateixa direcció, malgrat faci mala mar i cal esperar que mica en mica aconseguim tots NOSALTRES seguir navegant i arribant a bon port. Que veient-nos no en tinc cap mena de dubte que ho aconseguirem ;)


Per acabar vull dir-vos una cosa: "Em sento un PRIVILEGIAT de poder formar part d'aquest GRAN EQUIP"


No hay comentarios: