domingo, 17 de marzo de 2013

PRIMERA PRESENTACIÓ DEL TU TAMBÉ POTS

A la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya de Barcelona i acompanyats de David Bernabeu, segur que el teniu molt present, per les seves intervencions amb "Los Manolos" i Carles Torecilla Doctor en Màrqueting i Professor d'ESADE, col·laborador de Els Matins de TV3, El Hormiguero i de RAC 1.



En una sala plena de gom a gom i una fila 0 amb esportistes i experts protagonistes del llibre: Maria Vasco, Elena Congost, Carles Castillejo, Pep Marí, Juanjo Brau, Jaume Bartrés, Isa Arbonés,... i d'altres cares conegudes com: Laura Borras, Helena Garcia Melero, Xavier Bonastre, Ferran Martínez...


Cadascú ha fet la seva exposició el David Bernabeu com a mestre de cerimònies, a més d'explicar la seva visió del llibre, ha lloat i felicitat en Jordi, per la seva Professionalitat i "Savoir faire" del seu passat treballant plegats i que es consideren germans periodístics.




Nosaltres ens hem repartit la feina un servidor explicant el llibre, com va néixer, què relata, quina finalitat té, a qui va dirigit i què ens ha aportat... i en Jordi fent del que ès un gran periodista, apart d'un escel·lent escriptor. Ha comparat l'acte i el procès d'elaboració del llibre a un casament, ha fet de periodista copsant l'opinió de la fila 0, on s'hi trobàven els esportistes, experts i famosos.



La cloenda de l'acte l'ha fet Carles Torrecilla que ens ha explicat com extrapolar els valors dels esportistes al món de l'empresa, d'una manera molt amena i divertida.

Ens ho hem passat molt bé tots plegats, només ens resta agrair la presència del nombrós públic.

No hay comentarios: