sábado, 7 de enero de 2017

TOCA FER BALANÇ DEL 2016...

El 2016 ha estat un any de rècord!

La CIÈNCIA l’he feta:

Participant com a Ponent  el mes de Maig a la 3era Jornada Interhospitalària de la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia a Barcelona presentant “Tractament de Fisioteràpia dels diferents tipus de Pròtesis d’Espatlla” i al XXIX Congrés de la Societat Catalano Balear de Traumatòlogia i ortopèdia  a l’Hospitalet presentant “Com reintegrem al pacient amb una fractura proximal d’húmer a la seva vida quotidiana”



Assistint 12è Congrés de la SCBF el mes de novembre.

La DOCÈNCIA:

S’han consolidat alguns Cursos Monogràfics d’espatlla tant l’UDL a Lleida on n’hem fet 2 edicions, la 2ona Edició a: Fisiodocent a Fuengirola, al Col·legi de Fisioterapeutes de Madrid; i 2 edicions més a Fisioformación i 3era Edició a l’EUSES a Girona. A més de fer-ne per diferents hospitals: Hospital  Santa Maria de Lleida, Hospital Infanta Leonor, Consorci  del Maresme i la Selva, Hospital de Figueres , Hospital Trueta de Girona, Hospital Virgen de la Torre i CAP Tarragona. I altres llocs de l’Estat Espanyol: Mieres, Lugo, Huelva i Lleó… i fins i tot un Andorra. 


Vaig posar punt i final a la meva etapa docent a la UIC (http://www.uic.es) com a professor col·laborador, segueixo a la FUB(http://www.fub.edu) donant algunes hores de postgrau. I com a novetat he començat com a docent a Blanquerna (http://www.blanquerna.edu).  I he seguit  impartint docència a l’estranger a França per cinquè any consecutiu (http://www.tminstitute.fr) On he realitzat 12 formacions específiques d’espatlla, un total de
120 hores de vol, en diferents indrets: Avignon, Perpignan, Nantes (3) , Lyon (3), Bordeaux, Paris i l’îlle.Es tracta d’una experiència molt enriquidora!



La DIVULGACIÓ:



He seguit col·laborant al programa “TOT ÉS POSSIBLE” de RAC1 amb l’Elisenda Camps i ha estat la meva sisena temporada en el Programa  fent la secció “El Fisio a Casa” (http://www.rac1.cat).
El mes d’abril vaig fer 3 Conferències/Tallers sobre com prevenir el mal d’esquena a la Universitat Pompeu Fabra, una conferència a la Universitat de Lleida sobre difusió d’hàbits saludables, una conferència al maig a Sabadell sobre “Prevenció de les lesions més freqüents en el Handbol” i al mes de novembre dintre del cicle de conferències “Dona Informa’t” de l’alt Urgell vaig fer dues conferències una a Preixana i l’altre Agramunt parlant d’hàbits posturals saludables. I les 2 darreres conferències de l’any van ser una a Barcelona a l’Institut Menendez i Pelayo dins la setmana de la ciència on vaig parlar de “La Fisioteràpia és molt més que fer tractament” i a la Universitat de Lleida “Com reintegrem al Pacient després d’una fractura proximal d’húmer”.   



I l’ASSISTÈNCIA:


He seguit fent bullir l’olla tant a la consulta, com a l’Hospital de l’Esperit Sant on tinc la sort de liderar un Gran EQUIP de Fisioterapeutes, el FISIOTEAM.



 Però ara ja cal posar la mirada al 2017, amb nous reptes, moltes ganes i molta il·lusió.

No hay comentarios: