sábado, 22 de julio de 2017

RESPONSABLE DEL DEPARTAMENT D'ALUMNI DE BLANQUERNA SALUT

Fa pocs dies que em van encarregar agafar el relleu i portar el departament d’ALUMNI de la Facultat. I el primer sentiment, que és una emoció sotmesa a un pensament, que se’m va passar pel cap quan m’ho van proposar va ser “Orgull” i alhora també una gran “Responsabilitat”. Han passat 21 anys des que vaig sortir d’aquesta casa com a fisioterapeuta i en aquest darrer Curs hi he tornat com a professor. Es tracta llavors de tot un repte el fet de mirar de dinamitzar una mica més la Gran Família  dels ALUMNI de Blanquerna Salut.

A dia d’avui puc dir que he fet forces coses relacionades amb la meva estimada professió, però fins ara no m’havien proposat un encàrrec transversal com aquest. Aquí si barrejaran fisioterapeutes, infermeres, nutricionistes, i en breu farmacèutics... la veritat és que pot ser d’allò més enriquidor i evidentment la imaginació al poder i més a dia d’avui que tenim la gran ajuda de les xarxes socials.

De moment ja hi ha creat un bloc, que ja hi podeu entrar i que entre Tots l’hem d’anar fent gran, interessant i de referència entre els professionals de la salut:


I un twiter: @Alumni_Salut que també cal seguir-lo

Oficialment començarà tot l’engranatge a funcionar a tota màquina a partir del mes de setembre, però com podreu comprovar ja estem fent l’escalfament sobre el terreny. I ja us puc avançar per anar fent boca que serà un Curs molt especial el que encetarem perquè commemorarem els 25 anys de Blanquerna Salut i això s’haurà de celebrar com diuen els francesos “comme il faut”, és a dir com es mereix!


Salut i bones vacances!

No hay comentarios: